Şedinta foto de nuntă – SELECŢIE imagini

Sedinta foto nunta Piatra Neamt, Bacau, Roman, Tg Neamt, Suceava

Şedinţa Foto De Nuntă

[fblike]

A fost destul de greu să fac o selecţie de imagini, deoarece pe parcursul anilor s-au adunat foarte mule fotografii de nuntă ce-şi aveau locul pe această pagină… dar am depăşit deja 100 de imagini, iar pagina s-ar fi încărcat prea lent…

Am selectat fotografii de la sedinţe foto realizate în Piatra Neamţ, Bacău, Roman, Târgu Neamţ, Suceava.

Astfel, această pagină conţine imagini creative, imagini amuzante, imagini îndrăzneţe, imagini cu miri ce au rămas aproape de sufletul meu.

Le mulţumesc tuturor mirilor ce m-au ales pentru a le imortaliza evenimentul iar vouă, vizitatorilor acestei pagini cu fotografii de nuntă sper să vă placă…

Vezi mai mult...
 • Sedinta foto nunta Piatra Neamt, Bacau, Roman, Tg Neamt, Foto Nunta Piatra Neamt, Foto nunti Piatra Neamt, Foto Nunta Bacau, Foto Nunta Targu Neamt

  fotografi profesionisti piatra neamt

  pret fotograf nunta piatra neamt

  fotografi profesionisti piatra neamt

  preturi filmari nunti piatra neamt

 • Sedinte foto de nunta in Piatra Neamt.

  Fotograf pentru sedinta foto in Piatra Neamty – Rodan Photography.


Claudia & Marius – Şedinta foto de nuntă

Claudia & Marius

Fotograf Bacau

Fotograf Bacau

Fotograful de nuntă şi portofoliul on-line

Intenţionat, am postat pe această pagină serii întregi de imagini aparent asemenatoare.

Naturaleţea imaginilor rezultate, expresivitatea acestora rezidă din dorinţa, din plăcerea mirilor de a se lăsa fotografiaţi, rezidă din empatia fotografului cu mirii.

Eliminarea inhibiţiilor (inerente atunci când vă aflaţi în faţa obiectivului aparatului de fotografiat) poate fi realizată prin comunicare şi empatie.

O fotografie, sau mai multe fotografii ?

Pentru a trata acest subiect vă ofer spre exemplificare câteva citate din lucrarea unui mare maestru a fotografiei româneşti.

În cartea sa „Fotografia şi lumea de azi„, Eugen Iarovici prezintă avantajele şi modalitatea de perceptie a privitorilor pentru ambele tipuri de postări:

O singură imagine

Într-o singură imagine se pot arăta foarte multe. Bogăţia de informaţii şi forţa de sugestie par că trec, uneori, mult dincolo de limitele cadrului. Alteori, o singură imagine, o singură fotografie poate declanşa o suită de gânduri, emoţie, un surâs, amintiri, repulsie, bucurie, tristeţe… o gamă întinsă de stări şi simţiri.

Alteori, o singura imagine poate fi doldora de informatii pretioase, interesante, senzationale…

Două sau mai multe imagini

Arată două imagini mai mult decat una singura? Depinde.

În orice caz, alăturând două imagini diferite se trece la o nouă treaptă de exprimare.
De la general se trece spre particular. De la vag se trece spre o precizare.

…Chiar daca se alătură două imagini absolut identice, se produce o modificare în gradul de percepere a fiecăreia. Se oferă ochiului, acestui neastâmpărat, în continuă mişcare, prilejul de a se plimba înainte şi înapoi, de la o imagine la alta. Privitul nu este o acţiune gratuită, pasivă. Privitul este un act de gândire, o acţiune a intelectului, de descoperire, de înţelegere. O înţelegere care fundamentează concluzii, care duc, la rândul lor, la reacţii, la simţăminte.

Prin privitul repetat, atent, se ajunge la o percepere amplificată a fiecarui amănunt din imagine.

Când se alătură două imagini diferite, ochiul sesizează de îndată deosebirile – mai mari, mai mici. Se obţine astfel ceea ce în retorică poartă numele de comparaţie. Ies la iveală similitudini şi deosebiri – de formă, dimensiuni, poziţie, tonalitate, culoare, şi, ceea ce este foarte important într-o artă vizuală, deosebiri de conţinut în ansamblu.

Prin comparaţie, limbajul vizual devine mai articulat, apar noi şi mai largi posibilitati de exprimare. Am incheiat citatul. 

fotograf Bacău

Percepţia unor fotografi de nuntă şi elemente de markening fals induse

Prin contrast, formatorii de opinie contemporani, cei ce organizeaza „workshopuri” peste „workshopuri” de fotografie de nunta, consideră că în câteva imagini ar trebui să sintetizezi toată nunta, tot evenimentul sau toată sedinţa foto. În opinia acestora, postând multe imagini pe aceeaşi temă nu-ţi poţi face decât un deserviciu, deoarece atenţia nu mai este focalizată doar pe acele câteva imagini „waw” cu care privitorul va rămâne în memorie atunci când va părăsi pagina cu fotografii pentru a accesa pagina de contact…

O astfel de gândire, în opinia mea, este axată pe superficialitatea privitorului iar prin voita subiectivitate din partea fotografilor de nuntă, chiar se încearcă înşelarea privitorului, a potenţialului client.

Ar mai fi multe de spus pe aceasta temă… a fotografilor profesionişti de nuntă, a fotografiei de nuntă.

Tema aceasta, dar şi multe altele vor fi dezvoltate pe viitorul blog ce va trata atât teme generale de fotografie dar şi elemente specifice fotografiei de nuntă.

Ca o concluzie, indiferent dacă veţi căuta un fotograf din Bacau, un fotograf profesionist din Bacău sau de aiurea… detaliile, multitudinea acestor detalii, calitatea tehnică şi compoziţională a imaginilor, repetivitatea calităţii imaginilor, caracterul celui cu care veţi colabora… ar trebui sa faca diferenta.

Şi… bineinteles, preţul 🙂

Restul este doar marketing, snobism, diletantism, sau… pur şi simplu nu contează…

Fotograf Bacău – Rodan Photography

[fblike]

Fotograf botez Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, Bacau, Moinesti, Comanesti


Ramona & Gabriel – Nunta în Bacău

Fotograf Nunta Targu Neamt

Ramona & Gabriel

Fotograf nunta Bacău

Asa cum v-am obişnuit deja cred, revin cu un nou set de fotografii pe care le-am relizat cu concursul nepreţuit al mirilor, în mirificul oraş reşedinţă de judeţ, Bacău.

Mirii, dezinvolţi şi fără inhibiţii, mi-au oferit şansa ca, din nou, să vă aduc câteva imagini ( dintre cele ce pot fi afişate public ) atipice pentru fotografiile de nuntă ce apar în mod frecvent la astfel de evenimente.

Le mulţumesc şi pe această cale pentru că au ales să colaboreze cu mine într-una dintre cele mai importante zile din viaţa lor,  adresându-le totodată tradiţionala urare „Casă de piatră!”

 • Fotograf nuntă Bacău – Rodan Photography

 • Fotografi de nuntă Bacău

 • Fotograf pentru nuntă în Bacău

  Fotograful nunţii tale în Bacău, Rodan Photography


Andreea & Constantin – Nunta în Moineşti

Fotograf Nunta Moinesti

Andreea & Constantin

Fotograf nunta Moineşti

Fiindcă ne-am cunoscut chiar în ziua nunţii, mirii Andreea & Constantin, au început mai timid relaţia cu camera foto. Pe parcurs însă… vă las să vizualizaţi imaginile…

 • Fotografi nuntă Moineşti

 • Servicii profesionale de fotografie de nuntă în Moinesti!

  Suntem pasionați de capturarea momentelor speciale și transformarea lor în amintiri de neprețuit. Cu o vastă experiență în domeniul fotografiei de nuntă, suntem dedicați să vă oferim imagini de o frumusețe irezistibilă care să vă amintească pentru totdeauna de ziua cea mare.

  Serviciile Noastre:

  • Fotografie de Nuntă Personalizată:

  Fiecare nuntă este unică, iar abordarea noastră de fotografiere este adaptată nevoilor și dorințelor voastre. Lucrăm îndeaproape cu voi pentru a înțelege stilul și povestea voastră, astfel încât să putem crea imagini care să reflecte cu adevărat personalitatea voastră.

  • Acoperire Completă:

  Suntem alături de voi de la pregătirile de dimineață până la finalul petrecerii de nuntă, capturând fiecare moment important și fiecare zâmbet.

  • Sesiuni Foto de Logodnă:

  Oferim și sesiuni foto de angajament pentru a vă ajuta să vă simțiți confortabil în fața camerei și pentru a crea imagini minunate înainte de ziua nunții.

  • Fotografii de Grup și Portrete:

  Nu pierdem niciodată ocazia de a captura momentele de familie și de a crea portrete de nuntă elegante și artistice.

  • Retușare și Editare Profesională:

  Toate fotografiile noastre sunt supuse unui proces meticulos de retușare și editare pentru a vă asigura că fiecare imagine arată perfect.

  • Livare Rapidă și Stilizată a Fotografiilor:

  Vă livrăm fotografiile într-un mod frumos și personalizat, astfel încât să puteți împărtăși cu ușurință amintirile cu familia și prietenii.

  • Pachete Flexibile:

  Avem opțiuni de pachete flexibile pentru a se potrivi bugetului și necesităților voastre.

  Ne mândrim cu abilitatea noastră de a surprinde momentele autentice și emoțiile care fac ca fiecare nuntă să fie specială. Cu fiecare imagine pe care o capturăm, ne angajăm să vă oferim amintiri de o viață. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem contribui la transformarea nuntii voastre într-o poveste vizuală de neuitat.


Mădălina & Vlad – Şedinţa foto de nunta in Piatra Neamt

Mădălina şi Vlad

Sedinţa foto după nuntă în Piatra Neamt

Sedinţa foto după nuntă Piatra Neamt

Sedinţa foto după nuntă în Piatra Neamt

După nunta Mădălinei cu Vlad, aşa cum era programat, a urmat şedinţa foto de după nuntă sau şedinţa foto „after wed”. Astfel, fără a fi constrânşi de un program, aşa cum este în ziua nunţii, am realizat imaginile alăturate. Unele hazlii, altele cu o tentă romantică ori glamour, în soare, pe ploaie şi pe furtună.

A fost o zi plină şi zic eu plăcută, petrecută în compania unor miri ce au rămas aproape de sufletul meu…

[fblike]

Vezi mai mult...
 • Şedinţa foto de după nuntă în Piatra Neamţ

 • Fotografii realizate la sedinta foto dupa nunta in Piatra Neamt, Sedinta foto romantica in Piatra-Neamt,

  Sedinta foto glamour Piatra Neamt

 • Sedinţe foto inainte si dupa nunta

 • Fotograf pentru sedinta foto dupa nunta, trash, love the dress in Piatra Neamt

 • Sedinta foto dupa nunta, trash the dres, sedinta foto after wed

  Acest tip de sedinta foto a aparut si la noi ca urmare a timpului limitat din ziua nuntii (mai ales in cazul nunţilor cu multe obiceiuri sau cu multe deplasări).

  Principalul avantaj pe care-l prezinta este că astfel se evită stresul din ziua nunţii iar atât mirii cât şi fotograful se pot destinde, pot colabora pentru realizarea unor imagini ce nu ar putea fi , de cele mai multe ori, realizate în ziua nunţii.


  Fotografie nunta after wed, Fotografii dupa nunta sedinta foto dupa nunta Piatra Neamt, Piatra Neamt sedinta foto dupa nunta, after wed la Bisericani, trash the dress fotografii artistice dupa ziua nuntii.

  Fotografii realizate dupa nunta, trash the dress, fotografii de la sedinta foto ce a avut loc dupa nunta, foto de dupa nunta trash the dress sau love the dress.

  Sesiune foto dupa nunta, sedinta foto glamour Piatra Neamt.

 • Sesiune foto after wed in Piatra Neamt

Fotograf botez Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, Bacau, Moinesti, Comanesti


Tatiana & George – Nunta în Târgu Neamţ

Fotograf Nunta Targu Neamt

Tatiana & George

Nunta în Targu Neamt

Ultima nuntă pe care am imortalizat-o prin intermediul fotografiilor în acest an a avut loc în Târgu Neamţ, într-o zi rece şi ploioasă de toamnă. Din această cauză şedinţa foto de nuntă nu a mai avut loc, dar am surprind zic eu, destul de bine, emoţiile caracteristice evenimentului unic din viaţa celor doi miri.

Tatiana & George sunt dintre puţinii, foarte puţinii miri cu care am colaborat în ultimii ani şi care nu au părăsit ţara. Conform dorinţei lor nici nu ar dori să o facă.

Ce le va rezerva viitorul… încă nu se ştie. Însă dacă vor putea rezista tentaţiei unui trai mai bun prin eforturi mai mici, dacă… (nu vreau să intru aici în politică)… doar de ei depinde… Cert este că peste 95% dintre tinerii cu care am colaborat în ultimii ani au părăsit ţara natală exprimându-şi destul de clar intenţia de a nu se reântoarce decât în concedii, atât timp cât vor mai avea motive…

Evenimentul în sine, marcat de emoţii, marcat de recunoştinţa mirilor pentru părinţi, mi-a oferit şansa de a petrece câteva ore în compania unor tineri frumoşi, educaţi, ca de altfel majoritatea mirilor cu care am colaborat pe parcursul anilor în care am fotografiat evenimente. Aceste clipe, aceste ore unice în viaţa lor au reverberat sentimente frumoase, trăiri unice, trăiri ce sper că am reuşit să le surprind cu ajutorul obiectivului, prin pentaprisma sufletului cum îmi place să cred, cum îmi place să spun…

[fblike]

 • Fotograf nuntă Targu Neamţ – Rodan Photography

 • Fotograful de nuntă în Targu Neamt


Fotograf pentru cununie civila in Piatra Neamt

Alexandra & Dan

Cununia civilă în Piatra Neamt

Sedinţa foto după nuntă Piatra Neamt

Sedinţa foto după nuntă în Piatra Neamt

Cu domnu’ Dan mă cunosc de mult timp… Am fost cândva colegi de serviciu și am ramas buni amici.

Tocmai de aceea, mă bucur că și-a găsit fericirea alături de Alexandra, aleasa inimii lui și frumoasa lui soție.

[fblike]

Vezi mai mult...
 • Şedinţa foto în Piatra Neamţ

 • Fotograf pentru cununie civila in Piatra Neamt

 • Sedinţe foto logodnă, sedințe foto de nuntă

 • Fotograf la oficierea civilă a căsătoriei

 • Fotograf cununie civilă în Piatra Neamț, Bicaz, Targu neamț, Roman

  Fotografia de eveniment si in special fotografia la oficierea civilă a casatoriei implică o mare raspundere. Asta, deoarece momentele surprinse sunt unice si irepetabile, iar la starea civilă cu atât mai mult, nu este loc de greșeli sau de rateuri.

  Aici este foarte important ca fotograful să dispuna de aparatură de rezervă fiindca nimeni nu-și dorește ratarea evenimentului fiindcă s-a defectat aparatul foto…

  De aceea poate am permanent la mine trei aparate foto și multe obiective. Nu-mi permit să greșesc findcă tot ce am realizat în ani de muncă, se poate distruge foarte repede prin ratarea unui singur eveniment iar ulterior prin „review-uri” nefavorabile…

  Așadar, vă asigur că dețin echipamente de rezervă și cu certitudine nu voi rata fotografiile de la evenimentul vostru unuic și irepetabil 🙂

Fotograf pentru nuntă în Piatra Neamț


Mădălina & Vlad – Nunta Piatra Neamt

Videografie, filmare video de nunta in Piatra Neamt

Videograf - filmare nunta piatra neamt

Mădălina şi Vlad

Videograf, filmare nunta Piatra Neamt

Nunta Piatra Neamţ

[fblike]

Nunta Mădalinei cu Vlad a fost un eveniment aşteptat cu drag de ambii protagonişti, un vis frumos,  un eveniment la care au participat foarte mulţi prieteni ai mirilor, o nuntă la care toată lumea s-a distrat copios.

Pentru a economisi timp, atât oficierea civilă cât şi oficierea religioasă a nunţii au avut loc în Biserica Sfântul Ioan din Piatra Neamţ, după care alaiul s-a deplasat la Happy Land – Dumbrava Rosie, acolo unde a avut loc petrecerea nunţii.

Dar, mai multe detalii vă pot relata imaginile suprinse în ziua nunţii…

Şedinţa foto de nuntă a fost lăsată pentru o altă zi şi astfel a devenit şedinţa foto de după nuntă sau şedinţa foto „after wed”.

Imagini de la şedinţa foto „after wed” – click aici

Servicii videografie de nuntă în Piatra Neamţ

Vezi mai mult....
 • Fotografie şi videografie de nuntă în Piatra Neamţ

 • Videgraf pentru nunta in Piatra Neamt

 • Servicii foto – video nunta Piatra Neamt

 • Videograf filmare nunta piatra neamt

  Filmarea nuntii va ofera posibilitatea de a retrai peste ani una dintre zilele in care ati investit, sufleteste vorbind, cel mai mult.

  Videografia va permite să retraiti cu ochii mintii acele momentele unice și, de asemenea, va dezvaluie lucruri pe care le-ati uitat sau la momentul respectiv nu le-ati observat.

  Fotograf nunta profesionist in Bacau

 • Pret servicii foto video nunta.

  Echipa foto – video. Filmare video, videografie si fotografie de nunta in Piatra Neamt

 • Pret cameraman, videograf, filmare video de nunta Piatra Neamt

  Preturile pentru angajarea unui cameraman sau videograf de nunta nu sunt standardizate si nu pot fi standardizate deoarece fiecare pereche de miri isi doreste ceva diferit.

  Furnizorii de servicii in domeniu – fie ei videografi cu experienta sau nu – detin echipamente ce difera ca si pret sau calitate. In consecinta si produsul final, filmul nuntii, va fi diferit calitativ.

  Un aspect important, de luat in calcul, este si experienta videografului de nunta, educatia acestuia.

 • Pret videograf de nunta

  Servicii video pentru nunta, filmare-video de nunta in Piatra Neamt

Fotograf botez Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, Bacau, Moinesti, Comanesti


Oana & Alexandru – Nunta Adjud

Oana & Alexandru

Fotograf profesionist nunta Adjud

Nunta în Adjud

Căsătoriţi civil de ceva timp, Oana şi Alexandru s-au reântors din ţara teutonilor pentru a face nunta pe plaiuri mioritice, în Adjud mai exact.
După cum puteţi observa, am sărit peste clasicele imagini cu condurii miresei si alte accesorii. Mirii vor avea şi aceste imagini dar nu le-am mai inclus în această postare deoarece am dorit să reliefez în primul rând atmosfera din ziua evenimentului.

Am început aşadar cu pregătirile şi tradiţiile de nuntă din Adjud, continuând cu oficierea religioasă a nunţii. Am sărit peste sedinţa foto de nuntă în Adjud deoarece am înţeles de la miri că am fi putut merge într-un lan de grâu daca n-ar fi fost secerat deja sau pe malul Siretului dar şi aici apa era scăzută. Am înserat totuşi câteva imagini de la şedinţa foto de după nuntă, şedinţă foto ce s-a desfăşurat în Piatra Neamţ.

În continuare, vă prezint imagini de la petrecerea nunţii ce a avut loc la restaurantul Vrancart din Adjud.
Le-au fost alături prieteni saxoni sau aproape saxoni, rude, prieteni din Romania şi nu în cele din urmă naşii, care aş putea spune că au fost sufletul petrecerii.

Iar dacă eu m-am simţit excelent ca şi fotograf la nunta mirilor Oana şi Alexandru, sunt convins că toată lumea s-a distrat şi s-a simţit foarte bine.

[fblike]

Vă mulţumesc Oana şi Alexandru pentru că aţi ales să colaborăm împreună intr-una dintre cele mai fericite zile din viaţa voastră, pentru că aţi avut încrederea de a-mi încredinţa responsabilitatea pentru amintirile voastre din această zi unică!

Vezi mai mult...

Ana Maria şi Adrian – Nunta Comăneşti Bacău

Nunta Ana Maria & Adrian

Fotograf Nunta Comanesti Bacau

Fotograf nunta Comanesti Bacau

„Ce-mi place să fiu mireasă!”

…am auzit-o pe Ana Maria spunând după ce s-a încheiat oficierea civilă a căsătoriei!
Şi acest lucru s-a simţit, l-am simţit pe tot parcursul nunţii.
După oficierea civilă desfăsurată la starea civilă din Comănesti, am mers la Palatul Ghika din aceeaşi localitate unde am făcut o mică sedinţă foto, apoi la biserică şi în cele din urmă la Pensiunea Magic Garden din Dărmaneşti Bacău, acolo unde a avut loc petrecerea nunţii.
Nu sunt un bun prozator şi nici nu-mi place să relatez prin intermediul cuvintelor dacă pot s-o fac prin intermediul fotografiilor.
De aceea vă las să urmăriţi imaginile. Oricum, fotografiile, vor spune povestea mult mai obiectiv decât aş putea eu să o fac…

Continuarea… aici

Fotograf profesionist Bacau

Fotograf, fotografi de nunta in Comanesti - Bacau

Fotograf, fotografi de nunta, fotografi pentru nunta in Comanesti - Bacau

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
error: